Visiem pirkumiem virs 35 EUR Bezmaksas piegāde

5 PARADUMI ĀDAS VESELĪBAS UZLABOŠANAI

Skaista āda ir veselīga āda. Lai panāktu veselīgu ādu, piedāvājam – 5 paradumi ādas veselības uzlabošanai.

  1. Maiga sejas attīrīšana.

Cilvēka organisms spēj pats nodrošināt savu veselību un funkcionēšanu, tāpat arī āda spēj pati regulēt savu stāvokli. Tas, no kā būtu jāizvairās ir pārspīlēta vēlme uzturēt ādu pārlieku attīrītu. Šādā veidā var tikt pārlieku nomazgātas dabiskās eļļas un tauki, kas rūpējas par ādas aizsardzību un mitrināšanu. Esi maiga savā skaistumkopšanas rutīnā, it īpaši sejas ādas kopšanā izmanto maigus attīrīšanas līdzekļus. SKRUB sejas ziepes ir kā radītas maigai attīrīšanai ar vienkāršu, taču vērtīgu sastāvu.

  1. Rūpējies par savu iekšējo mikrofloru.

Zarnu trakts un iekšējā mikroflora daudz ko nozīmē, kad iet runa par ādas veselību. Pats labākais, ko vari darīt ir veidot balancētu un vērtīgu diētu, kas neiekļauj pusfabrikātus, cukura izstrādājumus, balto miltu izstrādājumus, jo no tiem barojas “sliktās” baktērijas, kas ietekmē ādas izskatu un stāvokli. Ja vēlies uzzināt vairāk par ādas un iekšējās mikrofloras saikni, lasi šeit. Fokusējies uz dārzeņu iekļaušanu katrā maltītē un izvēlies augļus kā deserta aizvietotājus.

  1. Uzklāj krēmus un mitrinošos produktus uz mitras ādas.

Triks, ko nezina daudzi – uzklāt mitrinošo produktu uz ādas, kad tā vēl ir mikla vai mitra. Šādā veidā krēms, ko klāsi “iekonservēs” mitrumu uz ādas un palīdzēs tai kļūt mirdzošai un pabarotai. Ja zini sajūtu, kad pēc mazgāšanās, kad esi nožuvusi, āda ir savilkta un sausa, un tajā brīdī steidz uzklāt kādu krēmu, kas palīdzētu atbrīvoties no diskomforta sajūtas, tad šis ir triks, kas tev noteikti jāpamēģina. Krēma uzdevums ir radīt barjeru un uzglabāt mitrumu, nevis radīt to.

  1. Atmet smēķēšanu.

Ja vēl neesi atmetusi veselības dēļ, tad papildus stimuls ir ādas izskats un veselība. Smēķēšana mazina skābekļa piekļuvi uz ādu, līdz ar to, palielina brīvo radikāļu ietekmi uz to. Vienkāršiem vārdiem sakot – sausa, krunkaina un izžuvusi āda būs tas, pie kā nonāksi, ja neatmetīsi smēķēšanu jau tagad.

  1. Neizmanto karstu ūdeni.

Neizmanto karstu, kūpošu ūdeni, pat lai mazgātu traukus. Āda uz rokām, uz sejas, galvas āda un pat mati nebūs pateicīgi par karstu un ādas dabisko eļļu iznīcinošu ūdeni. Pieturies pie silta un remdena ūdens, kas nenomazgās dabiskās eļļas un aizsargkārtiņu no tavas ādas.

SKRUB novēl, lai tava āda ir skaista un mirdzoša.