Visiem pirkumiem virs 35 EUR Bezmaksas piegāde

SKRUB COSMETICS ir neliels ģimenes uzņēmums, kas pēdējos gados strauji attīstās un pilnveidojas. Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt klientiem pašu labāko. Katrs produkts ir īpaši izstrādāts tā, lai sniegtu funkcionālu un baudāmu efektu. Visi SKRUB COSMETICS piedāvātie ķermeņa kopšanas produkti tiek ilgstoši testēti un pilnveidoti, un tikai pēc tam tie nonāk pārdošanā. Katrs produkts ir roku darbs, kas veikts ar mīlestību, domājot par mūsu klientiem. Mēs esam zaļi domājošs uzņēmums un cenšamies mūsu produktus veidot no pēc iespējas dabīgākām un otrreizēji pārstrādājamām sastāvdaļām. Uzņēmums sāka savu darbību 2014. gadā, kad izstrādājām pirmos četrus skrubjus. Šobrīd mūsu klāstā ir jau vairāk nekā 20 dažādi produkti, un mēs rūpīgi papildinām produktu klāstu, ieklausoties mūsu klientu velmēs un vajadzībās.

SKRUB COSMETICS produkti ir gatavoti tā, lai uzlabotu ādas un ķermeņa veselību, sniegtu maiguma un svaiguma sajūtu gan to lietošanas laikā, gan arī ilgtermiņā, uzlabojot ķermeņa aprises. Mēs esam brīvi domājošs uzņēmums, kas atrod individuālu pieeju katram mūsu klientam, tāpēc Jūs vienmēr esat laipni aicināti uzdot sev interesējošos jautājumus. Ja Jums nepieciešama konsultācija par mūsu produktiem, vai arī nezināt, kādu produktu izvēlēties, lai tas būtu piemērots tieši Jūsu vajadzībām, sazinieties ar mums, un mēs Jums sniegsim konsultāciju. Labprāt saņemsim Jūsu atsauksmes, ieteikumus par esošajiem produktiem.

Būsim pateicīgi par ieteikumiem jaunu produktu izveidē. Mūsu gandarījums un mērķis ir laimīgi un apmierināti klienti visā pasaulē!

Ar cieņu
Jūsu SKRUB COSMETICS komanda!